És la de la meva amiga Caroline.
Ingredients:
150 gr. de sucre blanc
150 gr. de sucre moreno
225 gr. de mantega (a temperatura ambient)
2 ous
280 gr. de farina normal
1 culleradeta de cafè amb llet de sal
1 culleradeta de cafè amb llet de bicarbonat
1 culleradeta de cafè amb llet d'extracte de vainilla
1 bossa de 250 gr. de "chocolate chips" o "lágrimas de chocolate"
Barejar tot bé amb les barilles electiques
Posar paper de forn sobre la safata de forn i colocar cullerades (una per cada galeta) de la pasta deixant molta distància entre cada boleta, creixen molt. Jo poso 5 boles per fornada.
Core a 170º (el forn l'heu de preescalfar previament) durant 11 minuts. Enceneu el foc de sota només.
Quan les treieu semblarà que estan crues, però estaran al punt. Quan s'hagin refredat una mica poseu-les a refredar del tot sobre una reixeta.
Repetir l'operació fins que acabeu la pasta. Però abans de posar les boles sobre el paper, espereu que es refredi la safata d'anar al forn.
Guardeu-les entre paper de forn dins una capsa de llauna, i us duraran 5 o 6 dies en perfecte estat.
Que les disfruteu!!
quina pinta! com es nota que ets de la professió amb les fotos punyetera....jijiji
ResponEliminagràcies Sara! Hem de montar un workshop express de fotografia per les blogueres de l'Ampa!!
Eliminammmmm s'hauran de provar
ResponEliminaOna
Anima´t Ona!!
EliminaDoy fe que están buenísimas !!!
ResponEliminaOhhh y la tarta de queso una perdición !!!! queremos la receta !!!!!!
gracias Valeria!! La semana que viene repito el Cheesecake y cyuengo la receta!!
Elimina